Zwemscore

Zwemscore is een internet leerling volgsysteem waar u de vorderingen van uw kind tijdens onze zwemlessen kunt volgen. Via dit systeem kunt u uw gegevens controleren, bijwerken, lessen afmelden en lessen inhalen.

Inhalen/Afmelden

Future-Sports geeft u de mogelijkheid om zelf via Zwemscore de lessen op tijd af te melden. U kunt dat doen tot 4 uur van te voren. Als u uw les afmeldt, kunnen andere kinderen op dit plekje een zwemles inhalen. Door dit systeem worden alle zwemlessen waarvoor u betaalt benut en gaan geen lessen verloren. Als u lessen afmeldt, krijgt u vanzelf te zien wanneer u een les kunt inhalen. Deze les kunt u zelf boeken. Inhaallessen die aan het eind van het zwemtraject nog 'over' zijn, kunnen niet uitgekeerd worden in geld.

Waarom de les afmelden?
Hierdoor kunnen andere kinderen inhalen. Bij het niet afmelden, krijgen de andere zwemmers deze plek niet te zien als inhaal moment.

Score van het kind

De zwemscore van het kind zal door de lesgever ongeveer om de 3 weken bijgewerkt worden. Schroom niet om vragen te stellen aan de lesgever. Dit is tijdens de les altijd moeilijk, daarom vragen wij u uw vraag door te bellen of door te mailen. Wij zullen dan contact opnemen met u om dit te bespreken.

De score is al een tijd niet bijgewerkt?
Dit kan komen doordat uw kind een les niet aanwezig is geweest, of omdat de vorderingen van uw kind niet in scores zijn uit te drukken.

Persoonlijke gegevens

Via Zwemscore kunt u uw persoonlijke gegevens bekijken. Deze kunt alleen u zien. Dit is een persoonlijke pagina waar u met een wachtwoord binnenkomt. Deze kunt u ook zelf wijzigen. Het is belangrijk dat u deze gegevens controleert, enkele gegevens komen op het diploma te staan.

Waarom een foto toevoegen?
Bij uw persoonlijke pagina kunt u een foto van het kind toevoegen. Dit kunt u doen zodat de openingspagina vrolijker wordt, maar ook zodat de lesgever kan zien wie wie is. De lesgevers werken de scores ook thuis bij, zodat een foto erbij makkelijker te herkennen is.

Niveau's

Binnen Zwemscore zijn er vier niveaus tot het A-diploma en deze zijn gekoppeld aan certificaten:

  • GEEL: Watervrij/drijven
  • ORANJE: Drijven/beenslag
  • GROEN: Combinatie

Logo Zwemscore U kunt op Zwemscore alleen de scores zien van het niveau waar uw kind zich in bevindt. Als uw kind alle oefeningen voldaan heeft met een maximale score dan zult u hier bericht over krijgen met allerlei leuke plaatjes op de persoonlijke pagina.
Uw kind zal bij de volgende les het certificaat van het gevolgde niveau ontvangen en zal verder gaan met het volgende niveau.
Klik op het logo om naar Zwemscore te gaan.

Top